Feestelijke opening appartementen in de Vrijheidshof in Zeist


Feestelijke opening appartementen in de Vrijheidshof in Zeist

Op 13 oktober vierden bewoners van de appartementen in de Vrijheidshof aan de Wouter van Wijklaan in Zeist samen met R.K. Woningbouwvereniging en bouwer Heijligers de feestelijke opening van 24 appartementen.

1 maart 2021 kregen 24 blije mensen de sleutel van hun splinternieuwe appartementen in de Verzetswijk.
De R.K. Woningbouwvereniging had in samenwerking met bouwer Heijligers 24 energiezuinige appartementen voor senioren gebouwd. Het zijn sociale huurwoningen die voor doorstroming op de woningmarkt moesten zorgen.

Vanwege de Corona-maatregelen was een openingsfeest in het voorjaar niet mogelijk. Afgelopen woensdag 13 oktober kon het mooie complex aan de Wouter van Wijklaan eindelijk op een feestelijke manier in gebruik worden genomen.

Betaalbare en energiezuinige appartementen voor senioren
R.K. Woningbouwvereniging had alle bewoners uitgenodigd voor een gezellige lunch.
‘’Ik ben heel blij met de comfortabele woning en het mooie uitzicht over de wijk’’, zei een bewoonster. Volgens Camiel Schuurmans, directeur-bestuurder van de R.K. Woningbouwvereniging past dit nieuwe woongebouw perfect in de Verzetswijk ‘’Mensen worden ouder en moeten steeds langer thuis wonen. Het is dan mooi dat je betaalbare en energiezuinige woningen aan de seniore doelgroep kan aanbieden. En dat midden in de Verzetswijk, vlak bij alle voorzieningen. Iets om trots op te zijn!’’.

R.K. Woningbouwvereniging ontwikkelt op verschillende locaties in Zeist sociale huurwoningen.
Zo is vorige maand in het centrum van Zeist “de Geiserhof’” geopend en zullen volgend jaar (2022) 24 rug-aan-rug woningen worden opgeleverd op het voormalige Rabobank terrein aan de Laan van Eikenstein.