Vanuit jouw luie stoel geld en energie besparen?


Vanuit jouw luie stoel geld en energie besparen?

Vanuit jouw luie stoel geld en energie besparen? Tenminste 10% op jouw energierekening?
Doe dan mee met het gratis online bijeenkomst ‘omlaag die energierekening’ op 18 mei aanstaande.

Energie besparen kun je doen om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat je meer geld over wilt houden voor andere zaken. Of je wilt een comfortabeler huis, met minder tocht en temperatuurverschillen. En voor steeds meer mensen is iets concreets doen voor het klimaat ook een reden. Energie besparen is dus altijd een goed plan. En dikke kans dat je het straks nog leuk gaat vinden ook. Een uitdaging om steeds die volgende stap te zetten. Doe mee aan deze online bijeenkomst! Boordevol slimme besparingstips. Die 10% heb je zo te pakken. Dat is algauw meer dan 100 euro per jaar.

Kijk op de website voor alle informatie over de bijeenkomst.

Locatie: jouw eigen luie stoel
Datum: 18 mei
Tijd: 19.30-21.00 uur, je kunt een kwartier van tevoren inloggen

Geef je op via omlaagdiemeter@mijngroenehuis.nu of via de website en je ontvangt uiterlijk een dag van tevoren een link met een wachtwoord, waarmee je in kunt loggen.
Wij maken gebruik van de applicatie Zoom. Zoom is heel gebruiksvriendelijk. We realiseren ons dat er negatieve berichten geweest zijn over de veiligheid van Zoom. ZOOM is inmiddels gestopt met het delen van gegevens met Facebook. Uit veiligheidsoverwegingen delen we IN de online bijeenkomst geen informatie via linkjes met je. We vragen ook aan jou om dat niet te doen, niet met ons, de presentator en niet met andere deelnemers. Alle informatie krijg je na de bijeenkomst in een aparte mail van ons.