Zonnepanelen
Energiekosten bepalen een groot deel van de woonlasten. De RK Zeist wil de woonlasten voor de huurders betaalbaar houden. Besparen op energie door het opwekken van zonnestroom helpt daarbij. Daarnaast is het goed voor het milieu.

Zonnepanelen huren
De aanschaf van zonnepanelen betekent een flinke investering. En lang niet iedereen kan die investering doen. Daarom geven wij onze huurders de mogelijkheid om zonnepanelen te huren (€ 2,25 per zonnepaneel per maand). Dan profiteert de huurder meteen van zonnestroom zonder dat ze zelf de investering hoeven te doen. We bieden de mogelijkheid om zonnepanelen te huren wijk voor wijk aan. Dat houdt het voor ons behapbaar. Als het zover is, ontvangt u eerst een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over hoeveel panelen er op uw dak passen en wordt u een aanbieding gedaan. Besluit u mee te doen, dan zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd worden.


Wij werken samen met Wocozon

Wij werken samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk met als doel om huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom. Wocozon beoordeelt de geschiktheid van de daken en laat de zonnepanelen plaatsen door een erkende installateur. Ook regelt Wocozon het onderhoud van de panelen.

 

U hoeft niets te doen
Als uw wijk aan de beurt is en uw dak is geschikt (zowel technisch, maar ook qua ligging op de zon), dan ontvangt u vanzelf een bericht. Meer informatie vindt u op de website van Wocozon.