Acceptatie woning

Benodigde documenten na acceptatie woning

 

Beste  toekomstige huurder,

Welkom bij de RK Zeist. U heeft een woning geaccepteerd die wij op WoningNet hebben geadverteerd. Om de woning aan u toe te kunnen wijzen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wij verzoeken u dan ook onderstaande documenten af te drukken, in te vullen en zo spoedig mogelijk bij ons aan te leveren.

 

kandidaat- / verhuurdersverklaring

Tevens ontvangen wij graag van u de volgende documenten:

• inkomensverklaring van de Belastingdienst (zogeheten IBRI), die u online kunt opvragen via mijnBelastingdienst. Op de website van  WoningNet kunt u uw inkomen nu digitaal delen via MijnOverheid, makkelijk, snel en veilig.

• Afschrift Basisregistratie Personen (BRP), die u kunt opvragen bij de gemeente waar u nu woont.

 

U kunt de documenten naar ons mailen: verhuur@nabijwonen.nl, bij ons op kantoor afgeven (Hortensialaan 30 te Zeist) of per post aan ons sturen (Postbus 21, 3700 AA  Zeist).

 

Als wij de woning aan u toe kunnen wijzen, laten we u dit binnen twee werkdagen telefonisch weten en maken we een afspraak om het contract te tekenen. Voor uw informatie staan hieronder de belangrijkste documenten die u uitgereikt krijgt bij de ondertekening van het huurcontract:

concept huurovereenkomst

huurreglement zelfstandige woonruimte

onderhouds-ABC

leefbaarheidsregels

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met onze woonconsulente Mariken van Nassau via telefoonnummer 030-698 50 30 of via e-mail: verhuur@rkzeist.nl.
Zij werkt op maandag, woensdag en donderdag  van 08.30 tot 16.30 uur, op dinsdag van 08.30 tot 13.00 uur.